developer pisze:Jak Wasze wrażenia po ogłoszeniu dzisiaj tej informacji?:) Dla mnie osoboiscie to super informacja:) W koncu doczekamy się Stadionów, mam rownież nadzieje że Śląsk Wrocław wskoczy do I Ligi. A osobiscie cieszy mnie jeszcze informacja ze nastapi spory boom w mojej branży (budowlanej, Juz teraz mam kupe roboty w biurze,a Tu dojda zapewne nowe projekty - ale to dobrze - dzieki temu podskoczy na pewno pensja:D
garestallo029 pisze:
Jednak po przyznaniu Polsce i Ukrainie organizacji mistrzostw, władze Wrocławia wystąpiły z planem budowy nowego stadionu na potrzeby EURO 2012. Stadion ten byłby zlokalizowany przy ul. Drzymały w dzielnicy Maślice. Na razie nie ma żadnych projektów stadionu, a ewentualna realizacja tej koncepcji zależy do możliwości uzyskania dodatkowych funduszy przez miasto (szacowany koszt nowego stadionu przekracza 100 mln EUR).
Tak więc kwestia tego, na którym wrocławskim stadionie rozgrywane będą mecze mistrzostw Europy, pozostaje do rozstrzygnięcia.
tAK MYSLE ZE TAK BEDZIE !
Polish Pass - samoloty
Polish Pass jest podłączony do globalnych, znanych Tobie systemów rezerwacji lotniczych, które umożliwią Ci zakup biletu na destylacji przez Ciebie określonej oraz u ulubionego przez Ciebie przewoźnika w oczekiwanym przez Ciebie terminie. Dzięki tej ofercie, będziesz mógł nie tylko przylecieć do Polski oraz z niej wrócić, ale także przemieszczać się w ramach istniejącej wówczas siatki połączeń zarówno w Polsce, na Ukrainie jak i pomiędzy tymi krajami.
Miej zawsze swój Polish Pass przy sobie - z dokumentem tożsamości zarejestrowanym w systemie Polish Pass.
Shark pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE&feature=youtu.be
krzychulz pisze:wyśle sms-a dla jaj, pomyślało milion polaków :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość